Senaste blogginläggen

2015-11-06

Caddie är vår!

Hej alla!Caddie är vår och får alltså stanna på gården.Blev en ganska lugn budgivning som stannade vid 55 000 kr, vilket betyder att det är pengar över för kommande tävlingssäsong. Stall Caddie June är alltså det nya ägargänget kring Caddie och just nu ser det ut som det blir 84 andelar.I...

Läs mer
2015-11-03

Destiny

Hej där! Tyvärr fick vi inte tillbaka Destiny till oss, pengarna räckte inte till att både köpa henne och till att täcka driftskostnaderna. Det var helt enkelt för få som hade köpt andelar. Jättetrist att hon får lämna stallet men vi får tacka för den tid som varit och önska henne lycka till hos...

Läs mer
2015-10-28

Destiny River

Godmorgon!  Nu är det inte många dagar kvar till auktionen och vi hoppas verkligen att Destiny får stanna kvar! Hon kommer inte att göra så mycket den här veckan utan hon får ta igen sig efter sitt flitiga tävlande. Som jag skrev i tidigare inlägg kommer Tommy att ändra träningsupplägg på henne...

Läs mer
2015-10-27

Caddie June

Hejsan alla! Vi har nu gått in på sista tävlingsveckan i rikstravet och imorgon är sista chansen att köpa er en/ flera andelar i Caddie June! Vi har gjort en informationsvideo om hur vi upplevt säsongen och hur det ser ut i dagsläget. Klicka på länken nedan för att kolla på videon :) Video...

Läs mer

Senaste stallfilmerna

2015-03-05

Destiny River

Sista biten i snabbjobbet

Till filmsidan
2015-02-17

Lugauerfilm 2014

www.lugauerstable.com Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lugauerstable/152771708137071?ref=ts&fref=ts Rikstravet Syd

Till filmsidan
2015-03-05

Destiny River

Sista biten i snabbjobbet

Till filmsidan
2015-02-17

Lugauerfilm 2014

www.lugauerstable.com Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lugauerstable/152771708137071?ref=ts&fref=ts Rikstravet Syd

Till filmsidan

Om hästen

Destiny River

 

Om tränaren

Namn: Tommy Zackrisson

Ålder: 65

Hemmabana: Kalmar

Familj: Fru och tre barn.

Bakgrund inom travet: Travintresset startade när jag bodde i Östersund som barn och vi var tre killar i samma klass som alla blev travtränare. Vi sprang alltid omkring tillsammans på stallbacken. Efter det militära började jag som lärling i ett stall och efter det har det bara rullat på.

Roligaste travminne: Det var segern i Derbyt med Zenit F. 1994. Det var väldigt stort eftersom svärfar ägde hästen och jag tränade och körde. Det var dubbelt upp!

Hur firar du helst en seger: Jag brukar inte fira på något speciellt sätt.

Vilket yrke hade du haft om du inte var travtränare: Jag har aldrig tänkt i de banorna, så det har jag ingen aning om. Det är bara trav som funnits i mitt huvud.

Vad gör du en ledig dag från hästarna: Då slöar jag helst. Det blir mycket sport på tv, jag gillar att kolla på alla typer av idrott. I fotboll håller jag på Kalmar FF.

Den stora travdrömmen: Nu har min son Anders tagit över verksamheten och då hoppas vi på en storseger i något av årgångsloppen.

Varför ska man äga Rikshäst i ditt stall: Det kommer att bli väldigt kul och senast när jag var Rikstränare var det en riktig höjdare. Jag hoppas att det går minst lika bra den här gången.
 

 

Om tränaren

Namn: Conrad Lugauer

Ålder: 40

Hemmabana: Jägersro

Familj: Sambo med Karin och sonen Marc.

Bakgrund inom travet: Jag började med trav tidigt i Tyskland eftersom min far var travtränare. Jag visste tidigt att jag ville jobba med hästar för jag var väldigt fascinerad av sporten och djuren. Under 2004 flyttade vi till Sverige och då gick min dröm i uppfyllelse, att kunna driva en egen travanläggning i Sverige.

Roligaste travminne: Det var när jag vann Olympiatravet med Copper Beech 2010. Det var underbart att kunna göra det. En annat roligt minne är när jag fick testa att köra bakom startbilen för första gången. Pappa hade satt upp mig bakom en häst och jag var bara sju år gammal.

Hur firar du helst en seger: Till exempel när vi vann Olympiatravet, då åkte vi in till stan och åt och drack champagne. Annars firar jag gärna med ett glas rött vin hemma med familjen.

Vilket yrke hade du haft om du inte var travtränare: När jag var 16 år så ville min pappa att jag skulle fundera riktigt noga vad jag skulle göra av mitt liv. Jag satt i två timmar och tänkte bara på att bli travtränare. Det fanns inga andra tankar hos mig.

Vad gör du en ledig dag från hästarna: Då kopplar jag av och är med min sambo och min son.

Den stora travdrömmen: Jag har stora drömmar om att vinna Elitloppet, Prix d’Amerique och Derbyt. Man måste drömma, det ska man göra.

Varför ska man äga Rikshäst i ditt stall: Jag tror att vi har stora möjligheter att komma långt i tävlingen. Det ska bli riktigt spännande och vi kommer att bjuda på mycket information till alla ägare.
 


Om tävlingen

I Rikstravet tävlar nio olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 2 november 2015, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 020-53 50 00 (kundtjänst)
E-post: kundsupport@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm